• 20 jaar ervaring
  • montage in 1 dag
  • 10 jaar garantie
  • bewezen kwaliteit
  • volledig op maat

Een dakkapel in Amsterdam

Toe aan meer ruimte in uw huis? Of wilt u eindelijk eens kunnen staan op de zolder? Een dakkapel creëert licht, ruimte en zeeën aan mogelijkheden voor uw woning. Een dakkapel op uw huis in Amsterdam zal uw woongenot en leefplezier enorm vergroten. Benieuwd wat de mogelijkheden voor een dakkapel in Amsterdam zijn? Kijk dan in onze dakkapellenconfigurator voor de mogelijkheden.

Een dakkapel in Amsterdam: alles is mogelijk

Wiko Dakkapellen levert dakkapellen van de hoogste kwaliteit. We maken de dakkapellen in onze eigen werkplaatsen in Enschede en Uitgeest onder ideale omstandigheden volledig volgens uw wensen en op maat. Zo ontstaat een prefab-dakkapel. Die dakkapel plaatsen we vervolgens in één dag wind- en waterdicht op uw huis in Amsterdam. Dakkapellen van Wiko worden tot in de details verzorgd en afgewerkt. U krijgt bovendien 10 jaar garantie op onze dakkapellen.

Voor uw dakkapel in Amsterdam kunt u kiezen uit alle stijlen. Gaat u voor een klassieke koekoek met tierelantijntjes zoals de dakkapelletjes op het Rijksmuseum? Of kiest u voor een traditionele dakkapel zoals op de grachtenpanden? Wat is er nou leuker dan naar de festiviteiten van Koningsdag beneden op de gracht kijken vanaf de vensterbank van uw nieuwe dakkapel?

Maar heeft u bijvoorbeeld een moderne nieuwbouwwoning op één van de Oosterlijke Eilanden? Dan past een moderne dakkapel, zoals een kadermodel dakkapel of een zinken dakkapel wellicht beter bij uw woning.

Uiteraard kunt u uw dakkapel in Amsterdam tot in de details afmaken met bijvoorbeeld een koperen kraal, rabatdelen op de zijwangen of een contrasterende kleur op de boei.

Een dakkapel in Amsterdam: zo voor elkaar

Wiko Dakkapellen komt graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw dakkapel te bespreken. We weten dan ook ter plekke de dakkapel in, zodat we de dakkapel volledig op maat kunnen maken. Meer weten over de mogelijkheden voor uw dakkapel in Amsterdam? Kijk dan eens bij onze referenties voor inspiratie. Of maak met behulp van onze dakkapellenconfigurator een ontwerp en/of een berekening van de kosten.