• 20 jaar ervaring
  • montage in 1 dag
  • 10 jaar garantie
  • bewezen kwaliteit
  • volledig op maat

Plannen om uw huis in Den Haag uit te breiden met een dakkapel? Uw dakkapel in Den Haag kan door Wiko Dakkapellen al in één dag geplaatst worden. De mogelijkheden voor een dakkapel zijn eindeloos. Wiko Dakkapellen heeft een dakkapellenconfigurator om u op weg te helpen. Hier kunt u de verschillende modellen en mogelijkheden bekijken. U kunt zelfs uw eigen dakkapel ontwerpen.

Een dakkapel in Den Haag

Wist u dat zelfs het Binnenhof in Den Haag dakkapellen heeft? Als u goed kijkt, ziet u vele kleine dakkapellen met uitgebreide versieringen.  Ook het Mauritshuis heeft dakkapellen. Deze zijn veel klassieker en hebben een puntdak. Wilt u uw huis ook de klassieke allure geven van het Binnenhof en het Mauritshuis? Of bent u misschien meer op zoek naar de moderne uitstraling van het Strijkijzer of de Citruspers, zoals deze wolkenkrabbers in de Haagse volksmond genoemd worden?

Wist u dat er ook dakkapellen met een schuin dak zijn? Zo’n schuin dak wordt ook wel sleepdak genoemd. Door het schuine dak vloeit het dak als het ware vanzelf over in de dakkapel. Dus zelfs op de ‘Haagse tieten’ zouden we een passende dakkapel kunnen bouwen. Wiko Dakkapellen helpt u graag verder.

Een dakkapel van Wiko staat voor kwaliteit

Wiko Dakkapellen uit Enschede heeft al 15 jaar ervaring met het ontwerpen, het vervaardigen en het plaatsen van dakkapellen. In overleg met u als klant ontwerpen we de uitbouw op uw dak volledig naar uw wensen. Daarna gaan we in onze eigen werkplaats aan de slag om onder de beste omstandigheden uw dakkapel te maken. Het resultaat is dan een prefab-model dat vervolgens in één dag op uw woning zal worden geplaatst. Op al onze dakkapellen, uitbouwen en verhogingen krijgt u 10 jaar garantie. Wiko staat en gaat voor kwaliteit, goede service en maatwerk.

Uw dakkapel in Den Haag

Een dakkapel geeft uw woning een hele andere uitstraling. Of u nu gaat voor een sleepdak, een koekoek of juist voor een moderne uitbouw met robuust kader, een dakkapel is een statement op uw huis. Wiko Dakkapellen heeft in de afgelopen 15 jaar al meer dan 4500 dakkapellen geplaatst. Wij kunnen u dus van gedegen advies voorzien en helpen om uw dakuitbouw naar uw wensen te maken. Kijk voor inspiratie en ideeën eens bij onze referenties op onze website. Weet u al welke vorm, kleur en/of maten uw dakkapel moet krijgen, ga dan gelijk naar onze dakkapellenconfigurator om te kijken naar de mogelijkheden. En wie weet…misschien wordt uw dakkapel wel net zo strak als het ‘Strijkijzer’ of uitbundig als de ‘Snoeptrommel’.