• 15 jaar ervaring
  • montage in 1 dag
  • 10 jaar garantie
  • bewezen kwaliteit
  • volledig op maat

Op zoek naar een dakkapel in Neede?

Bent u woonachtig in Neede en op zoek naar huisuitbreiding door middel van een dakkapel? Wiko is een echte dakkapel specialist met meer dan 15 jaar ervaring en heeft in die jaren al meer dan 3500 dakkapellen geplaatst. Al deze dakkapellen zijn geplaatst binnen 1 dag. Dit is mogelijk omdat wij onze dakkapellen prefab fabriceren, en vervolgens binnen 1 dag op uw woning plaatsen. Zodoende kunnen wij uw dakkapel in Neede ook binnen 1 dag realiseren. In Neede zijn al klanten te vinden die een dakkapel van ons hebben besteld, als u referentieadres wil, neem dan contact met ons op.

Dakkapellen die Wiko plaatst in Neede

  • Kadermodel: Kadermodel dakkapellen zijn op dit moment erg in opkomst, bij een kaderdakkapel loopt het zetwerk door, wat zoals de naam van dit model al doet vermoeden een kader om de dakkapel heen schept. Dit kader zorgt ervoor dat de dakkapel meer oogt als 1 geheel.
  • Standaardmodel: Het standaardmodel is een dakkapel met een hoek van 90º, dit type dakkapel is het meest gangbare model in het straatbeeld van Nederland.
  • Speciale modellen: Heeft u speciale wensen voor uw dakkapel, Wiko heeft door de jaren heen allerlei soorten dakkapellen geplaatst en kan speciale wensen m.b.t. tot een dakkapel voor u in vervulling brengen.

dakkapel neededakkapel neede

Werkwijze van Wiko Dakkapellen

Onze manier van werken is terug te  brengen in drie stappen.

  1. Adviesgesprek: In het eerste adviesgesprek worden uw wensen en behoeften tot in de kleinste details uitgewerkt en wordt de dakkapel ingemeten.
  1. Overzichtelijke offerte: Al deze informatie wordt vervolgens vertaald naar een beknopte, complete en vooral duidelijke offerte, waarin geen kleine lettertjes zijn opgenomen!
  1. Afgesproken plaatsingsdatum: Vervolgens wordt aan de hand van de werktekeningen de dakkapel door onze timmerlieden in de werkplaats gebouwd en wordt de dakkapel op de afgesproken datum bij uw geplaatst.

Bereken direct vrijblijvend uw Dakkapel!

In de prijsindicatie module links op de pagina, kunt u direct een indicatie van de kosten krijgen. Voor sommige dakkapellen in Neede is het nodig om een vergunning aan te vragen. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om dit zo efficiënt mogelijk voor u te regelen. Voor vragen over een vergunning voor een dakkapel kunt u contact met ons opnemen.