• 20 jaar ervaring
  • montage in 1 dag
  • 10 jaar garantie
  • bewezen kwaliteit
  • volledig op maat

Moderne dakkapel nodig?

Door de tijden heen is de architectuur van de huizenbouw enorm veranderd. Wiko dakkapellen heeft daarom een aantal moderne dakkapellen ontwikkeld om ook een modern huis te kunnen uitbreiden met een bijpassende dakkapel. In onze dakkapellenconfigurator kunt u de mogelijkheden bekijken en de kosten berekenen.

Kadermodel

Een dakkapel van het type kadermodel heeft een modern uiterlijk en een strakke afwerking. Een kadermodel dakkapel heeft een duidelijke omlijsting, doordat de kozijnen dieper in de dakkapel liggen dan bij een traditionele dakkapel. Hierdoor ontstaat een brede rand of omlijsting om de dakkapel, alsof er een kader overheen is gezet. De dakkapel heeft hierdoor een robuust uiterlijk. Deze moderne dakkapel heeft kan van alle materialen en in alle kleuren worden gemaakt.

Zinken dakkapel

De duurzaamste moderne dakkapel is een zinken dakkapel.  Een zinken dakkapel heeft een strakke en rechte afwerking, waardoor de uitstraling erg modern is. Zink is wind- en waterdicht en bovendien brandwerend. Zinken dakkapellen zijn onderhoudsvrij. Af en toe schoonmaken is voldoende. Zink verkleurt niet en is tegen alle weersomstandigheden bestand. Dakkapellen van zink hebben een lange levensduur. Zink is volledig recyclebaar, waardoor het milieuvriendelijk is om een dakkapel met zink te bekleden.

Speciale dakkapel

Wiko Dakkapellen werkt niet met standaardmodellen. Iedere dakkapel wordt volledig op maat en naar uw wensen gemaakt. Om het makkelijker en duidelijker voor u als klant te maken, gaan we wel uit van een aantal basisonderdelen, zoals bij een kadermodel dakkapel of bij een traditionele dakkapel. Voldoen die niet aan uw wensen, dan ontwerpen we ook graag een dakkapel speciaal voor u. Kijk voor een impressie van deze unieke dakkapellen bij onze referenties.

Moderne dakkapel: een Wiko Dakkapel

Wiko Dakkapellen maakt alle dakkapellen in onze eigen werkplaatsen  in Enschede en Uitgeest. We gaan uit van de hoogste kwaliteit, de kleinste details en de meest nauwkeurige afwerking. We kunnen daarom op al onze dakkapellen 10 jaar garantie geven.

We hebben al ruim 15 jaar ervaring met het maken en plaatsen van dakkapellen. We plaatsen er 350 per jaar! En we plaatsen een dakkapel altijd in één dag wind- en waterdicht.

Meer informatie? Kijk in onze dakkapellenconfigurator en begin gelijk met het ontwerpen van uw eigen moderne dakkapel.