• 20 jaar ervaring
  • montage in 1 dag
  • 10 jaar garantie
  • bewezen kwaliteit
  • volledig op maat

Dakkapel Apeldoorn

Op zoek naar een dakkapel in Apeldoorn? Wiko is een echte dakkapel specialist met meer dan 15 jaar ervaring en heeft meer dan 3500 dakkapellen geplaatst. Wij plaatsen uw dakkapel binnen 1 dag. Dit is mogelijk omdat wij prefab dakkapellen plaatsen, wij fabriceren eerst de dakkapel in onze fabriek en plaatsen die vervolgens op de juiste plek op uw huis. In Apeldoorn zijn veel klanten te vinden die een dakkapel van ons hebben besteld, als u referentieadres wil, neem dan contact met ons op.

Dakkapellen die Wiko plaatst in Apeldoorn

  • Kadermodel: Kadermodel dakkapellen zijn op dit moment erg in opkomst, bij een kaderdakkapel loopt het zetwerk door, dit heeft als effect dat de dakkapel meer oogt als één geheel.
  • Standaardmodel: Het standaardmodel is een dakkapel met een hoek van 90º, dit type dakkapel is het meest gangbare model in het straatbeeld van Nederland.
  • Speciale modellen: Heeft u speciale wensen voor uw dakkapel, Wiko heeft door de jaren heen allerlei soorten dakkapellen geplaatst en kan speciale wensen m.b.t. tot een dakkapel voor u in vervulling brengen.

Werkwijze van Wiko Dakkapellen

  1. Adviesgesprek: In het eerste adviesgesprek worden uw wensen en behoeften tot in de kleinste details uitgewerkt en wordt de dakkapel ingemeten.
  1. Overzichtelijke offerte: Al deze informatie wordt vervolgens vertaald naar een beknopte, complete en vooral duidelijke offerte, waarin geen kleine lettertjes zijn opgenomen!
  1. Afgesproken plaatsingsdatum: Vervolgens wordt aan de hand van de werktekeningen de dakkapel door onze timmerlieden in de werkplaats gebouwd en wordt de dakkapel op de afgesproken datum bij uw geplaatst.

Bereken direct vrijblijvend uw Dakkapel!

In de prijsindicatie module links op de pagina, kunt u direct een indicatie van de kosten krijgen. Voor sommige dakkapellen in Apeldoorn is het nodig om een vergunning aan te vragen. Wij hebben de kennis in huis om dit zo efficiënt mogelijk voor u te regelen. Voor vragen over een vergunning voor uw dakkapel in Apeldoorn kunt u contact met ons opnemen.