• 20 jaar ervaring
  • montage in 1 dag
  • 10 jaar garantie
  • bewezen kwaliteit
  • volledig op maat

Wiko dakkapellen is een professioneel dakkapellen bedrijf dat maatwerk prefab dakkapellen maakt en deze monteert binnen één dag. Ben je op zoek naar een dakkapel in Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In deze tekst laten we zien wat de mogelijkheden zijn voor een dakkapel in Rotterdam, hoe het zit met vergunningen, onze productie- en montageproces en hoe je een offerte kan aanvragen.

Mogelijkheden dakkapel Rotterdam

Een dakkapel biedt vele voordelen. Zo zorgt het voor meer licht en ruimte in je woning. Wij bieden diverse mogelijkheden voor een dakkapel in Rotterdam. Zo hebben wij verschillende modellen, afmetingen en materialen waaruit je kan kiezen. Onze dakkapellen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden op maat gemaakt zodat deze perfect aansluit bij jouw wensen en de stijl van jouw woning. Maak gebruik van onze configurator en ontdek onze standaard stijlen en modellen, en krijg direct een prijsberekening!

Vergunningen dakkapel

Voordat je een dakkapel laat plaatsen in Rotterdam, is het belangrijk om te weten of je hiervoor een vergunning nodig hebt. In sommige gevallen is dit namelijk het geval. Wij hebben veel ervaring met vergunningaanvragen voor dakkapellen en kunnen je hierbij helpen. We zorgen dat alle benodigde documenten op orde zijn en we kunnen je adviseren over de beste opties voor jouw situatie.

Productie

Wij produceren onze dakkapellen zelf in onze eigen fabriek, met gebruik van hoogwaardige materialen. Hierdoor hebben we volledige controle over het productieproces en kunnen we een hoge kwaliteit waarborgen. Door onze expertise en ervaring in het produceren van dakkapellen kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Montage dakkapel Rotterdam

Onze ervaren monteurs zorgen voor een snelle en vakkundige montage van de dakkapel in Rotterdam. Door de prefab constructie van onze dakkapellen kunnen we deze binnen één dag plaatsen, zonder dat er veel overlast ontstaat. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd en achtergelaten.

Offerte aanvragen

Ben je geïnteresseerd in een dakkapel in Rotterdam? Dan kan je via onze website eenvoudig een Prijsberekening voor uw dakkapel ontvangen. Daarvoor moet je bij onze configurator zijn, je kiest een modelkeuze en past de graden, afmetingen en materialen aan en u zult vanzelf een prijsberekening ontvangen. Heeft u toch nog bijzonderheden of een speciale opdracht? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.