• 20 jaar ervaring
  • montage in 1 dag
  • 10 jaar garantie
  • bewezen kwaliteit
  • volledig op maat

Een kunststof dakkapel

Een dakkapel kan van verschillende materialen, zoals hout, zink, maar ook van kunststof gemaakt worden. Een kunststof dakkapel is onderhoudsarm en heeft een lange levensduur.

Jaren geleden ging het verhaal dat een dakkapel van ‘plastic’ snel verkleurt en geel gaat zien. Dat is nu verleden tijd. Het kunststof dat tegenwoordig wordt gebruikt, is tegen alle weersomstandigheden en ook tegen zonlicht bestand.

Een ander groot voordeel van dit soort dakkapel is dat de dakkapel erg goed isoleert. De warmteweerstand van het materiaal is erg hoog. Daardoor kunnen de stookkosten in de winter laag blijven. Een kunststof dakkapel is over het algemeen voordeliger in aanschaf dan een houten variant. Wat uiteraard ook gunstig is voor uw portemonnee.

Vormgeving van de dakkapel

De dakkapel is in alle vormen en maten te krijgen. Ook zijn vrijwel alle Ral kleuren leverbaar. Wilt u graag dat uw kunststof dakkapel er ‘natuurlijk’ uitziet? Kies dan voor kunststof kozijnen met houtnerfstructuur. Het ziet er uit als hout, maar u heeft de voordelen van kunststof.

De zijwangen van de dakkapel worden standaard glad geleverd. U kunt echter ook kiezen voor Keralit rabatdelen, zink , red cedar , trespa enz.

Een dakkapel kiezen

Wilt u uw huis vergroten door het plaatsen van een kunststof dakkapel? Kijk dan eens bij onze referenties om inspiratie op te doen. Wiko Dakkapellen komt ook graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard meten we dan ook gelijk de dakkapel in. Alvast aan de slag of benieuwd naar de kosten? Vul uw wensen dan vast in in onze dakkapellenconfigurator en ontdek welke dakkapel het meest aan uw wensen voldoet.