• 20 jaar ervaring
  • montage in 1 dag
  • 10 jaar garantie
  • bewezen kwaliteit
  • volledig op maat

Meer ruimte en licht

In Almelo hebben wij een dakkapel geplaatst op een woning waarbij de zolder omgetoverd is tot een sjieke slaapkamer. Zoals u op de foto’s kunt zien is het een wereld van verschil tussen het wel en niet hebben van een dakkapel. De extra ruimte én licht die u krijgt geeft een een scala aan mogelijkheden.

Tevens zorgt het plaatsen van een dakkapel voor een waardevermeerdering van uw woning.

Dakkapel in Almelo

Al onze dakkapellen worden binnen een dag wind -en waterdicht afgewerkt. Zo ook deze dakkapel in Almelo waarbij geen bouwvergunning nodig is geweest omdat deze aan de achterzijde van het dak is gemonteerd. Hierbij is veel constructiewerk verricht waarbij het spant aan de kant van de dakkapel verwijderd en er een nieuwe constructie is gemaakt . Hierdoor is er een veel grotere loopruimte ontstaan. Onze complimenten aan de klant, die de extra mogelijkheden maximaal heeft benut en er een hele aangename ruimte van heeft gemaakt door deze netjes af te werken en te schilderen.

Bereken direct vrijblijvend uw dakkapel

Via de offertepagina kunt u direct een indicatie van de kosten berekenen. Voor sommige dakkapellen in Almelo is het nodig om een vergunning aan te vragen. Wij hebben de kennis in huis om dit zo efficiënt mogelijk voor u te regelen. Indien dit nodig is en u wilt volledig ontzorgt worden dan doen wij dat graag. Bereken de kosten.

Fotogallerij